Wonen

Vast verblijf

Ons huis staat garant voor een kwalitatieve vorm van wonen en leven binnen een 24/24 aangeboden zorg -en dienstverlening. Dit voor een ligdagprijs van € 70,88 per dag.
 
Met zorg bedoelen we elk aspect dat bijdraagt tot het welzijn en welbevinden van onze bewoners en gasten in kortverblijf.
 
Ons huis beschikt over individuele kamers
Iedere kamer is uitgerust met een hoog-laagbed dat kan aangepast worden aan uw zorgbehoeften.
 
Bovendien beschikt iedere kamer over een aparte sanitaire ruimte.
Ons Woon- en Zorgcentrum heeft verder een aantal gemeenschappelijke ruimtes waarvan u vrij gebruik kan maken. Er zijn verschillende zithoeken, therapie- en ontspanningsruimten, een open tuin in een prachtige natuur waar u naar hartenlust kan wandelen en onze cafetaria, 't Dorpsplein. 
 
Aan de ingang kom je terecht op ons Dorpsplein waar je van een ijsje of drankje kan genieten. Dagelijks bieden we verschillende aangepaste activiteiten aan. U beleeft fijne momenten met onze medewerkers en medebewoners. Vrienden en familie zijn gedurende de ganse dag welkom.
 
vast-verblijf

Kortverblijf

Er zijn 10 kamers voorzien voor gasten die van een kortverblijf willen genieten.  Dit zijn kamers voor een tijdelijk verblijf van ongeveer 3 maanden op jaarbasis.  Hier geniet men van de nodige verzorging en opvang.  
 
In onze kortverblijven bieden wij dezelfde faciliteiten aan als voor onze vast verblijvende bewoners.  
Personen vanaf 65 jaar zowel met een lage als hogere zorggraad kunnen hier gebruik van maken.
De ligdagprijs bedraagt eveneens € 70,88.
 
Een kortverblijf bij ons geeft u de mogelijkheid om:
  • U als mantelzorger even te laten pauzeren terwijl wij de zorgvrager van alle nodige zorg en comfort voorzien. Het geeft u de ruimte om even zorgeloos te kunnen uitrusten.
  • Te herstellen na een ziekenhuisopname.
  • Uw eigen woning te laten aanpassen.
  • Te proeven van het leven en wonen binnen een professionele setting.