Zorg- en
Dienstverlening

Administratieve dienstverlening

Heeft u een vraag over een opname, herstelverblijf of wilt u kennismaken met onze zorg- en dienstverlening dan kan u bij onze administratief medewerker ten allen tijde terecht.  Samen met u bouwen we verder aan een aangename woon -en leefklimaat in een sfeer van wederzijds vertrouwen en respect. Kortom, we streven voor u altijd naar een oplossing op maat. 
administratieve-dienstverlening

Zorg, therapeutische en animatieve begeleiding

We garanderen u een 24/24 zorg op maat.  Ons team staat garant voor een individuele begeleiding op gebied van zorg, ergotherapie, kinesitherapie en animatie. 

In overleg met u en uw familie bespreken we uw wensen, noden en verwachtingen met betrekking tot het wonen en leven binnen een professionele setting.  In een individueel zorgplan maken we samen werk van uw huidige en toekomstige noden. 

Ons professioneel en vernieuwd oproepsysteem zorgt ervoor dat het team voor u op een efficiënte wijze kan klaarstaan.

animatieve-begeleiding

Wellness

Iedere afdeling is voorzien van een wellness ruimte ingericht met een jacuzzi om de verblijvende bewoners en gasten in kortverblijf naar hartenwens te verwennen.

De bewoners en gasten in kortverblijf kunnen op aanvraag een beroep doen op een pedicure en als u wenst kan er ook een afspraak worden gemaakt voor het kapsalon.

wellness

Huishoudelijke dienstverlening

Onze gepassioneerde Chef en keukenmedewerkers bereiden voor u dagdagelijks een aangepaste huisbereide maaltijd.

In een aangename woon- en leefruimte vergezeld door medebewoners kan u genieten van onze lekkere maaltijden.  Heeft u nood aan ondersteuning, dan kan u ook hier rekenen op aangepaste hulp.

Daarnaast zijn ook de gebruikers van ons buurtrestaurant hier meer dan welkom! 

U kan rekenen op een grondige schoonmaak. Dagelijks worden alle kamers, badkamers, toiletten en gemeenschappelijke ruimtes gereinigd. 

huishoudelijke-dienstverlening